ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αγαπητά μου παιδιά,

Σας θυμίζω ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-class (eclass.sch.gr), υπάρχει αναρτημένο εκπαιδευτικό υλικό (μαθήματα, οδηγίες, κ.λ.π.) από τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.
Θα πρέπει να μπαίνετε και να διαβάζετε καθημερινά, ώστε να μην αποκοπείτε από τη μαθησιακή διαδικασία.
Δεν πρόκειται για μαθήματα «που προχωρούν την ύλη», είναι κυρίως επαναλήψεις όσων έχετε διδαχθεί ως την ημέρα που ανεστάλη η λειτουργία των σχολείων.
Άρα …κάτι εύκολο και δοσμένο με ευχάριστο τρόπο, διαφορετικό από τον καθιερωμένο, που είμαι βέβαιη ότι θα σας διασκεδάσει.
…Ελάτε τώρα…, ξέρω πόσο τρελαίνεστε με την Τεχνολογία!
Μην ψάχνετε πάντα να βρείτε το όνομα του καθηγητή σας.
Να διαβάζετε το υλικό του μαθήματος που αφορά στην τάξη σας, π.χ.: Χημεία Β΄ τάξη, ή Λογοτεχνία Γ΄ τάξη και να διαβάζετε ό,τι υπάρχει σ’ αυτό.
Μπορείτε να μπαίνετε ακόμη και χωρίς κωδικούς καθώς τα μαθήματα είναι ανοιχτά.
Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ότι μου λείπετε απίστευτα, οι φωνές σας, η… γκρίνια σας, το γέλιο σας, η επιμονή σας για περίπατο ή εκδρομές… , οι αστείες δικαιολογίες όταν δεν είχατε κάνει τις εργασίες στο μάθημα της ημέρας…
Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία και χαρά και με το καλό να ανταμώσουμε στο φιλόξενο χώρο του σχολειού μας. (Έπρεπε να έρθει του… Κορώνα ο γιος για να καταλάβουμε πόσο το αγαπάμε.)

Για να μπείτε στην πλατφόρμα πατήστε εδώ.


Η Δ/ντρια
Μαριάννα Πλαστουργού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο