Επαναλειτουργία Σχολείου 10-01-2022

Αγαπητοί μου γονείς καλημέρα σας.
Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και χαρά στις οικογένειές σας και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Όπως γνωρίζετε, τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά, δια ζώσης, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με τις εξής αλλαγές στο self- test:

· Το self test είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη.

· την εβδομάδα 10-15 Ιανουαρίου, θα διενεργηθούν τρία δωρεάν σελφ τεστ αντί για δύο, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1).

· Από την επόμενη εβδομάδα (17-22 Ιανουαρίου),τα δύο δωρεάν εβδομαδιαία σελφ τεστ θα διενεργούνται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο.

· η δήλωση και το αποτέλεσμα καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σχολείου για την ενημέρωσή σας.

Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν μάσκα και να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά άλλες δύο. Το σχολείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τους τις παρέχει καθημερινά, όταν χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Καλό θα ήταν για την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών αλλά και όλων μας, οι μάσκες να είναι υψηλής προστασίας (ΚΝ95).

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι δύσκολη και γι αυτό το λόγο ζητάμε τη συνεργασία σας. Με τη δική σας βοήθεια και την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε τις καθημερινές δυσκολίες . Δε χρειάζεται πανικός, μόνο αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών για το καλό όλων μας.

Ας ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με την ευχή να τελειώσει αυτό το κακό και να ξαναζήσουμε φυσιολογικά.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί όχι μόνο από τη θέση ευθύνης, αλλά δίπλα σας ως άνθρωπος και ως μητέρα.

Η Δ/ντρια

Μαριάννα Πλαστουργού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο